adatkezeléssel, irattárolással kapcsolatban, hívjon minket bizalomma!

Elérhetőségek
+ 06 1 815 3687
DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft.
docutar@docutar.hu
+ 36 1 815 3600
+ 36 1 815 3692
1093 Budapest, Czuczor u. 10.
M5 Gyál Üzleti Park 2360 Gyál, Bem József u. 32.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom bármikor elérni az irataimat?
Alkalmazottai sok időt töltenek az iratok keresgélésével?
Mennyire-személyre szabott megoldást kapok?
A Docutár Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást.
Videó
videó, galéria - Docutár

DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft
Iron Mountain Our Story

Iratmegsemmisítés - védje bizalmas információit

iratmegsemmisítés

Az iratmegsemmisítés fontosabb cége jövője szempontjából, mint gondolná. Otthoni szemetesládánk nagy része elég információt szolgáltathat teljes személyazonosságunk megismeréséhez és ellopásához. Ez hihetetlenül kétségbeejtő, de az üzleti szektorban is hatalmas veszélyeket rejthet, ha nem fordítunk kellő figyelmet a keletkező papírhulladék megsemmisítésére, mivel kiszivároghatnak bizalmas információk.

 

Ezért foglalkozunk iratmegsemmisítéssel is, hogy ne kelljen ilyenfajta veszélyeknek kitennie a vállalkozását. Többé nem kell aggódnia, miképpen kerülhetnek rossz kezekbe a bizalmas iratok, vagy az információk hogyan szivároghatnak ki. Oldalunkon tájékozódhat az igényeihez alkalmazkodó, iratmegsemmisítéssel kapcsolatos szolgáltatásinkról: keressen minket bizalommal.

Mint már feljebb írtuk, az iratmegsemmisítés hihetetlenül fontos annak érdekében, hogy illetéktelenek ne élhessenek vissza cégünk bizalmas adataival. Sok szakszerűtlen megsemmisítési mód létezik, melyek csak félmegoldást jelentenek. Szerencséjére cégünk csak és kizárólag professzionális módszerekkel semmisíti meg kívánt iratait és információit, így még véletlenül se kerülhetnek erre jogosulatlan személyekhez.

Az alábbi szempontokat érdemes mérlegelnie, ha teljes információs biztonságban szeretné tudni cégét:

  • A vállalat mérete és az alkalmazottak száma – minél nagyobbak ezek a számok, annál több irat keletkezik
  • Milyen típusú dokumentumokat állít elő a cég – különböző biztonsági fokozatok vannak a kívánt információk és papírok megsemmisítésére
  • Lehet-e kialakítani rendszeres iratmegsemmisítést, mivel így nagyban csökkenhetnek a költségek

Természetesen cégünk felméri a „terepet”, és számos megválaszolandó kérdésre választ ad, mindezt az Ön érdekében, hogy csak az iratok átadásával kelljen foglalkozni, és ne kelljen más miatt aggódnia.

Különböző iratmegsemmisítési eljárások eltérő típusú iratok esetén

Sok esetben azt gondoljuk: az iratmegsemmisítés folyamata nem más, mint hogy a dolgozó bedobja a papírt az iratmegsemmisítőbe, és ezzel a munka el is van végezve. Előfordulhat, hogy csak ennyi a feladat, de nem várható el a dolgozóktól, hogy a hatalmas mennyiségű irathalomtól ilyen módon szabaduljanak meg. Fontos észben tartani, hogy:

  • Az egyes iratokat eltérő módon kell megsemmisíteni
  • Rengeteg féle eltérés lehet a különböző megsemmisítő gépezetek között
  • A DIN jelölések szakszerű ismerete

Természetesen ezért vagyunk mi, hogy ezekre a kényes kérdésekre választ adjunk, és el is intézzük a problémát. Szakértő csapatunk rengeteg ilyen típusú feladattal találkozott már, biztos lehet benne, hogy tökéletes munkát fogunk végezni.

Biztonsági fokozatok az iratmegsemmisítésben

Mint már írtuk, az iratmegsemmisítésnek különböző biztonsági fokozatai vannak. Ezek a fokozatok attól függnek, hogy mennyire lehet visszaállítani az eredeti iratot. A fokozatok jelölése DIN 1-essel kezdődik, amely azt jelenti, hogy az iratot könnyedén vissza lehet állítani eredeti alakjába, a legvégső fokozat pedig a DIN 5-ös, amelynél az irat 99,9%, hogy teljesen megsemmisül, és a visszaállításra esély sincs. A fokozatok DIN 1-től DIN 5-ig tartanak.

A megsemmisítés Budapesten és vidéken is ugyanolyan szabványnak megfelelően történik, biztos lehet benne, hogy cégünk teljes mértékben teljesíteni fogja a kitűzött feladatot a megbeszéltek szerint.

Az iratmegsemmisítés egyszerű feladatnak tűnhet, ezért rengeteg cég specializálódott erre a kényes feladatra, de ha minőségi munkát szeretne, és 100%-ig biztos szeretne benne lenni, hogy a bizalmas információk nem kerülnek illetéktelen kezekbe, akkor a Docutár csapatánál megtalálja számításait. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, és eddigi partnereink véleménye alapján tökéletesen végezzük a munkánkat.

Éljen Ön is a legmodernebb, legbiztosabb módszerekkel, és legyenek céges iratai már holnaptól biztonságban!

Mentés

Személyre szabott megoldást keres?

Kérjen díjtalan személyes tájékoztatást itt és most:
visszahívást kérek
Mi érdekel?