adatkezeléssel, irattárolással kapcsolatban, hívjon minket bizalomma!

Elérhetőségek
+ 06 1 815 3687
DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft.
docutar@docutar.hu
+ 36 1 815 3600
+ 36 1 815 3692
1093 Budapest, Czuczor u. 10.
M5 Gyál Üzleti Park 2360 Gyál, Bem József u. 32.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom bármikor elérni az irataimat?
Alkalmazottai sok időt töltenek az iratok keresgélésével?
Mennyire-személyre szabott megoldást kapok?
A Docutár Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást.
Videó
videó, galéria - Docutár

DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft
Iron Mountain Our Story

Iratkezelés

 

 

Iratkezelés lépésről-lépéséreIratkezelés, több van benne

Mit takar magában ez a fogalom? Ez a folyamat kiterjed vállalata adatainak teljes körű biztosítására – a tervezéstől egészen a kivitelezésig. A szakszerű kezeléssel garantáltan gördülékenyebbé válnak a mindennapok és elkerülhetők az adatkezelési jogi kellemetlenségek, vagy a váratlan károk okozta kiesések. Tudjon meg többet erről a hihetetlenül kényes folyamatról, és tapasztalja meg a professzionalizmus előnyeit, melyet cégünk biztosít az Ön számára a mindennapokban.

Lépésről-lépésére

A céges adatok, iratok és dokumentumok tárolási struktúrájának kialakításától egészen a naprakész jogszabályoknak megfelelően archivált iratok biztonságos tárolását foglalja magába. Az iratrendezési struktúra kialakításával maximálja a visszakereshetőség hatékonyságát, így rengeteg energiát és időt spórol Önnek. A folyamat elindításakor az irodán kívüli, kifejezetten erre a célra kialakított irattárnak köszönhetően pedig az eddig iratok által elfoglalt területek is felszabadulnak, több teret biztosítva a hasznos munkának. Az iratkezeléshez optimális külső helyszín tovább garantálja a biztonságos tárolást akkor is, ha az irodájában tartott adatok természeti kár, vagy szándékos rongálás áldozatává válnak.

Iratkezelés külső helyszíntől a íróasztalig

Az irattárolás pedig még arról is gondoskodik, hogy a külső helyszínen szakszerűen megőrzött iratai eljussanak Önhöz, amennyiben azokra szüksége van. Önnek a kutakodás a bosszankodás helyett csak kérnie kell a keresett dokumentumot.

Megbízható társ az iratkezelésben - Docutár

Ezen a kényes folyamaton akár a cége jövője múlhat – válasszon egy megbízható társat, hogy biztosan ne legyenek problémák a jövőben. A több évtizedes hazai tapasztalattal rendelkező Docutár Kft., amely a több mint fél évszázados múltra visszatekintő nemzetközi Iron Mountain csoport tagja, az iratkezelési tudást a hazai kezelési törvényi szabályozáshoz és a vállalati igényekhez alakítja. Az Ön cége is biztos helyen van nálunk – ismerje meg személyre szabott megoldásainkat.

Személyre szabott megoldást keres?

Kérjen díjtalan személyes tájékoztatást itt és most:
visszahívást kérek
Mi érdekel?