adatkezeléssel, irattárolással kapcsolatban, hívjon minket bizalomma!

Elérhetőségek
+ 06 1 815 3687
DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft.
docutar@docutar.hu
+ 36 1 815 3600
+ 36 1 815 3692
1093 Budapest, Czuczor u. 10.
M5 Gyál Üzleti Park 2360 Gyál, Bem József u. 32.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom bármikor elérni az irataimat?
Alkalmazottai sok időt töltenek az iratok keresgélésével?
Mennyire-személyre szabott megoldást kapok?
A Docutár Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást.
Videó
videó, galéria - Docutár

DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft
Iron Mountain Our Story

Irattárolás

 

Irattárolás? Igen!

 

IrattárolásMiért tenné kockára cége értékes adatait helytelen irattárolással? Tegyen eleget egyszerre az irattárolás jogi kötelezettségeinek és tegye hatékonyabbá a mindennapi ügymenetet. Tudjon meg többet az irattárolásról:

 

Irattárolási kötelezettség

 

Az irattárolásra minden vállalkozásnak megoldást kell találnia az irattárolási kötelezettségnek eleget téve. Vagyis az irattárolás keretén belül - legyen szó akár papír alapú, vagy egyéb adathordozókról – az iratok biztonságos és az aktuális jogszabályoknak megfelelő kezeléséről kell gondoskodnia.

 

A vállalkozások jelentős része ennek ellenére nem fordít kellő figyelmet az irattárolás mikéntjére. A nem megfelelő irattárolás azonban számtalan veszélyt rejt magában. Az iratok sérülése, illetéktelen kezekbe kerülése, vagy megsemmisülése folyamatos veszélyt jelent. Ön ne kövesse el ezt a hibát, inkább éljen a szakszerű irattárolás előnyeivel. Válassza a szabályszerű irattárolást, amíg nem késő:

 

A minőségi irattárolás

 

Irattárolás és irattolás között komoly különbségek lehetnek, sok múlik azon, hogy cége iratait miként őrzi meg. A minőségi irattárolás számtalan olyan részletet egyesít magában (átgondolt felépítés, könnyű áttekinthetőség, gyors kezelhetőség és persze a biztonság), amely hatékonyabbá teszi a mindennapokat és megalapozza a hosszú távú sikereket.

 

Irattárolás személyre szabottan

 

Élvezze a személyre szabott és minőségi irattárolás előnyeit. A Docutár Kft. több évtizedes hazai irattárolási tapasztalatával és nemzetközi hátterével – az Iron Mountain csoport hazai képviselőjeként - garantálja a személyre szabott irattolási megoldásokat. Legyen szó pár lapról, vagy akár több karton irat tárolásáról, mi megőrizzük értékeit. A személyre szabott irattárolási lehetőségekért keressen fel bennünket.

Személyre szabott megoldások

 

A Docutar Docutar - személyre szabott megoldásokÖnnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást az iratkezelésre, irattárolásra. Segítségünkkel a vállalat egyedi igényei szerint határozhatja meg az információk optimális elérhetőségét, biztonságát és a kapcsolódó költségeket. Ez a szolgáltatás sok szempontból hasznos lesz, mert helyet és időt szabadít fel. Nyugodt lehet annak tudatában, hogy az információk biztos helyen vannak.

 

 

 

 

Személyre szabott megoldást keres?

Kérjen díjtalan személyes tájékoztatást itt és most:
visszahívást kérek
Mi érdekel?