adatkezeléssel, irattárolással kapcsolatban, hívjon minket bizalomma!

Elérhetőségek
+ 06 1 815 3687
DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft.
docutar@docutar.hu
+ 36 1 815 3600
+ 36 1 815 3692
1093 Budapest, Czuczor u. 10.
M5 Gyál Üzleti Park 2360 Gyál, Bem József u. 32.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom bármikor elérni az irataimat?
Alkalmazottai sok időt töltenek az iratok keresgélésével?
Mennyire-személyre szabott megoldást kapok?
A Docutár Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást.
Videó
videó, galéria - Docutár

DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft
Iron Mountain Our Story

Dokumentumtárolás

a vállalkozások napi munkamenetének szerves részét képezi. Mégis sok esetben a dokumentumtárolás nem tervezett folyamat, csak kiegészítő tevékenység a vállalat életében. Ennek megfelelően a dokumentumtárolás még az adott vállalkozás, szervezet eredményességére is kihatással van. Az Ön vállalkozásának ügymenetét megkönnyíti, vagy megnehezíti a dokumentumtárolás?

 

Dokumentumtárolás a mindennapokban

 

DokumentumtárolásDokumentumtárolás és dokumentumtárolás között hatalmas eltérések lehetnek. Átgondolt dokumentumtárolással számtalan kellemetlenségtől és extra kiadástól kímélheti meg magát. Mit jelent ez a gyakorlatban?

A szakmai szempontok alapján felépített dokumentumtárolással először is időt spórolhat, hiszen a keresett anyagok felkutatása minimálisra csökken. A megfelelő dokumentumtárolással végleg megszűnnek a kutatással töltött órák, a munkaidő pedig teljesen kihasználttá válik.

Természetesen a dokumentumok tárolásának kérdéskörén belül fontos figyelembe venni a dokumentumtárolás jogi szabályait, a szakszerű dokumentumtárolás követelményeit, valamint a dokumentumtárolás helyigényét is. Egy szakértő társ a dokumentumtárolás összes problémáját egytől-egyig leveszi az Ön válláról.

 

Dokumentumtárolás szakértővel

 

A Docutár Kft, a dokumentumtárolásban több, mint fél évszázados nemzetközi tapasztalattal rendelkező Iron Mountain csoport hazai tagjaként ugyanis a dokumentumtárolás tervezésétől a törvényi szabályozásoknak megfelelő és biztonság technikai igényeket is maximálisan kielégítő irattár biztosításáig áll rendelkezésére. Ismerje meg a dokumentumtárolás személyre szabott megoldásait velünk, keressen minket még ma.

Személyre szabott megoldást keres?

Kérjen díjtalan személyes tájékoztatást itt és most:
visszahívást kérek
Mi érdekel?