adatkezeléssel, irattárolással kapcsolatban, hívjon minket bizalomma!

Elérhetőségek
+ 06 1 815 3687
DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft.
docutar@docutar.hu
+ 36 1 815 3600
+ 36 1 815 3692
1093 Budapest, Czuczor u. 10.
M5 Gyál Üzleti Park 2360 Gyál, Bem József u. 32.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom bármikor elérni az irataimat?
Alkalmazottai sok időt töltenek az iratok keresgélésével?
Mennyire-személyre szabott megoldást kapok?
A Docutár Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást.
Videó
videó, galéria - Docutár

DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft
Iron Mountain Our Story

Jogi nyilatkozat

Köszönjük, hogy meglátogatta a DocuTár Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft. (a továbbiakban: DocuTár) honlapját, és kérjük, hogy a honlap használata előtt figyelmesen olvassa el az alábbi jogi nyilatkozatot!

A DocuTár honlapján elhelyezett szövegek, képek, videók, adatbázisok és egyéb információk, illetve információegyüttesek (a továbbiakban együttesen: Információk) egyéni és eredeti szellemi alkotások, amelyek szerzője a DocuTár. Az Információk a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény védelme alatt állnak.

A DocuTárnak kizárólagos joga van az Információk felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére. A DocuTár a jelen nyilatkozatával engedélyezi azt, hogy a honlapra látogató személyek a honlapon szereplő információkat megismerjék, továbbá, hogy a honlapon szereplő információkat a DocuTárral létesítendő üzleti kapcsolat létesítésének, fenntartásának vagy megszüntetésének elemzése céljából digitális formában elektronikus eszközön rögzítsék, vagy arról nyomtatással másolatot készítsenek. Az engedély mindazonáltal nem terjed ki az Információk egyéb célú felhasználására, és semmiképpen sem jelent felhatalmazást az Információk említett körön túl terjedő többszörözésére vagy terjesztésére, nyilvános előadására, nyilvánossághoz közvetítésére, átdolgozására. Ilyen felhasználási jogokat a DocuTár kizárólag saját belátása szerint, esetileg, a felhasználóval kötött külön szerződés alapján biztosít.

A DocuTár kifejezetten rögzíti, hogy a honlapon grafikailag ábrázolt ’DocuTár’ illetve ’Iron Mountain’ megjelölések’ a DocuTár és az Iron Mountain Magyarország Kft. szolgáltatásainak, áruinak más társaságok szolgáltatásaitól, áruitól való megkülönböztetésére szolgálnak, és védjegyoltalom alatt állnak. A DocuTárnak és az Iron Mountain Magyarország Kft.-nek kizárólagos joga van a védjegy használatára. A védjegy használata más személyek, entitások részéről nem megengedett.

A Ptk. 6:143. §-a alapján a DocuTár kifejezetten felhívja a látogatók figyelmét, hogy az Információk, valamint a védjegyek jogosulatlan használata, illetve felhasználása a DocuTár, valamint az Iron Mountain Magyarország Kft. számára jelentős következményi károkat okozhat, ide értve különösen:

  • a honlap leállásából fakadó üzleti bevételkiesést;
  • jogosulatlan felhasználás folytán keletkezett üzleti hírnév (goodwill) sérülését, és üzleti bevételkiesést;
  • a DocuTár szerzői és iparvédelmi jogainak megóvásával járó költségeket (hatósági és bírósági jogérvényesítés költségeit, perköltséget, ügyvédi munkadíjat etc.)

A DocuTár fenntartja a jogot, hogy a jelen jogi nyilatkozat tartalmát bármikor módosítsa a módosított nyilatkozat weboldalon történő közzétételével.