adatkezeléssel, irattárolással kapcsolatban, hívjon minket bizalomma!

Elérhetőségek
+ 06 1 815 3687
DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft.
docutar@docutar.hu
+ 36 1 815 3600
+ 36 1 815 3692
1093 Budapest, Czuczor u. 10.
M5 Gyál Üzleti Park 2360 Gyál, Bem József u. 32.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom bármikor elérni az irataimat?
Alkalmazottai sok időt töltenek az iratok keresgélésével?
Mennyire-személyre szabott megoldást kapok?
A Docutár Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást.
Videó
videó, galéria - Docutár

DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft
Iron Mountain Our Story

Adatmentés - Biztonságos adattárolás

 

Adatmentés a docutárnálAz adatmentés életre hívója az a tény, hogy a cégek a mindennapokban számtalan értékes információval dolgoznak, amelyeknek akár csak pár napig tartó hiánya, vagy rosszabb esetben azok végleges elvesztése komoly károkat okozhat az adott vállalkozásnak. A biztonságos adattárolás, azaz az adatok rendszeres és szakszerű mentése egyre nagyobb szerepet kap napjainkban, amikor számítógépes adatbázisokon és adattárolókon érhető el a szükséges információ jelentős része. Ennek köszönhető az is, hogy a papír alapú mellett az elektronikus adatok megőrzésére, visszakereshetőségére és biztonságos tárolására is egyre nagyobb igény van. Tudjon meg többet az adatmentésről, elsőként arról, hogy miben több az adatmentés, mint egy egyszerű biztonsági másolat.

 

Adatmentés – biztonságos adattárolás - több mint egy biztonsági mentés

 

Az adatmentés a szakszerű kezelésben, a maximálisan biztonságos tárolásban jelent lényegesen többet a biztonsági mentésnél. Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy amíg a biztonsági mentés csak akkor jelenthet megoldást, ha az nem sérült a többi adathordozóval együtt, az adatmentés - mivel egy külső, a jogi szabályozásoknak megfelelő tárolóban található – által az adatok védettek mind a fizikai, mind a virtuális támadásoktól. Így az adatmentés lényegesen szélesebb körben garantálja az adatok biztonságát, elérhetőségét és visszaállíthatóságát.

 

Megbízható adatmentés - biztonságos adattárolás személyre szabottan, még ma

Budapesti irodával rendelkező cégünk több évtizedes múltra tekint vissza az adatmentés bonyolult világában, nemzetközi és hazai terepen is megálltuk már a helyünket kiváló szakembereink miatt. Ha minket választ 100% hogy nem fog csalódni, mivel célunk MINDIG a partnereink igényeinek teljes mértékű kielégítése és adatainak megmentése, legyen a feladat bármilyen nehéz vagy megoldhatatlannak hitt.

NE habozzon, ha bármi kérdése lenne, vagy szüksége van szolgáltatásainkra, akkor nyugodtan hívjon, írjon, vagy kérjen ajánlatot vagy megbeszélést, örömmel állunk rendelkezésére. Olyan kapcsolódó szolgáltatás érdekli, mint az iratmegsemmisítés, az iratkezelés, az irattár szolgáltatás, vagy az iratrendezés? Kattintson a hivatkozásokra. 

Személyre szabott megoldást keres?

Kérjen díjtalan személyes tájékoztatást itt és most:
visszahívást kérek
Mi érdekel?