adatkezeléssel, irattárolással kapcsolatban, hívjon minket bizalomma!

Elérhetőségek
+ 06 1 815 3687
DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft.
docutar@docutar.hu
+ 36 1 815 3600
+ 36 1 815 3692
1093 Budapest, Czuczor u. 10.
M5 Gyál Üzleti Park 2360 Gyál, Bem József u. 32.
Gyakori kérdések
Hogyan tudom bármikor elérni az irataimat?
Alkalmazottai sok időt töltenek az iratok keresgélésével?
Mennyire-személyre szabott megoldást kapok?
A Docutár Önnel együttműködve fejleszti ki a legmegfelelőbb megoldást.
Videó
videó, galéria - Docutár

DOCUTÁR Iratrendező és Tároló, Szolgáltató Kft
Iron Mountain Our Story

Elektronikus archiválás - Dokumentum archiválás

 

Elektronikus archiválás

A dokumentumok és feljegyzések tárolása természetes része bármely üzletnek és vállalkozásnak, azonban a hely, amit a tárolásra szánunk hihetetlenül drága lesz idővel és ráadásul el is fog fogyni, ha a hagyományosan szeretnénk megőrizni iratainkat. A környezet szempontjából sem érdemes felhalmozni hatalmas papírtömegeket, ráadásul idővel a papír el is használódhat, vagy megsemmisülhet. Ezért hoztuk létre cégünk egyik profilját, az elektronikus dokumentum archiválást, hogy megkönnyítsük az Ön és vállalkozása életét.

 

Az elektronikus archiválásra szánt dokumentumokat megegyezés szerint partnereinknél vagy saját munkaterületünkön típus, minőség és egyéb paraméterek alapján kiválogatjuk, előkészítjük és a megfelelő szkennerek segítségével digitalizáljuk.

 

Hogyan végezzük az elektronikus archiválást?

A Docutár csapata könnyedén át tudja alakítani régimódi papír alapú dokumentumait, modern, megbízható digitális formába, amelyhez szinte nem is kell területet pazarolni. Az így átmásolt dokumentumok sokkal elérhetőbbek és rendszerezhetőbbek lesznek, melyeket könnyedén el tudunk látni különböző kulcsszavakkal és dátumokkal, hogy könnyebb legyen a kikeresésük vagy megsemmisítésük. (Papír alapú dokumentumok megsemmisítése, azaz iratmegsemmisítés is szolgáltatásaink között van). A digitalizált dokumentumokat sokkal jobban meg lehet védeni a káros hatásoktól, mint a papír alapú társaikat. El lehet őket menteni különböző adattárolókra vagy akár a "felhőben" is tárolhatjuk, a lényeg, hogy több másolatunk is legyen, így biztosítva, hogy ne veszhessen el semmilyen adat. A dokumentum archiválás nagy ellensége az idő, mivel sok esetben rengeteg dokumentumot kell be scannelni, de profi csapatunk megbízható és professzionális gépekkel dolgozik, így csökkentve ezt az időigényes feladatot.

 

A megrendelő igényei szerinti indexállományokat az iratokról készült képfájlokhoz hozzárendeljük így egy könnyen kereshető digitális archivumot tudunk kialakítani vagy igény esetén a file-okat az előre meghatározott adattároló eszközökre mentjük és ügyfeleink részére átadjuk.

 

Ne habozzon, ha megbízható partnert keres az elektronikus archiválásban (dokumentum archiválásban), mi készséggel állunk rendelkezésére a legnehezebbnek tűnő helyzetekben is! Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

Személyre szabott megoldást keres?

Kérjen díjtalan személyes tájékoztatást itt és most:
visszahívást kérek
Mi érdekel?